Margit Raid

Olen alates 2007. aastast iseseisev ja sõltumatu konsultant, tuginen igapäevatöös juhtimis- ja käitumisteadustele, psüholoogia koolkondades jagatule ning andragoogilistele praktikatele. Pakun organisatsioonide personalijuhtidele abi inimeste arendamisel ja õpetamisel. Hoian end kursis täiskasvanuõppe trendidega, jagades sisekoolitajatele teadmisi, tehnikaid ja oskusi uue aja õppimise kunstist.

Tänu mitmekülgsele täiendõppele oskan coachida, mentordada ja pakkuda arengutuge töös isiklike väljakutsetega. Mõnikord tuletan turundustausta meelde mõnele firmale turundusauditit tehes või valikute tegemisel nõuandes. Nimetan seda teenust CBM (created by Miski).

Modereerin ja faciliteerin ad-hoc vajaduste põhiselt, pakun erinevaid loengusarju. Lektorina võlub mind avaliku esinemise kunst. Oskan kokkuleppeid teha andekate kaaslektoritega ning vaimustun praktikute kogemuslugudest Sisemise juhi seminarides.

Ametialane Margit:

Õppisin Tallinna Tehnikaülikooli välismajanduse ja marketingi suunal, Diplomaatide koolis ning läbisin EBS-i magistriõppe konsultatsiooni erialal. 3 aastat täiendasin oma teadmisi Professionaalse Psühholoogia Erakoolis ja “kogemustekontole” kogusin sisu Oxfordis, TED Global’il 2010.

Ametialaselt on karjääriredelil läbitud astmed andmesisestajast Baltikumis vastutava tegevjuhini, ent miskit polnud päris see…

Otsides MiSKit tuli see ise luua. MiSKi on kaubamärk, mille alla on kogutud teadmised ja “tööriistakast” ettevõtete taylor-made kontseptsiooniga sisetreeninguteks ja konsultatsiooniks ning inimeste tööalaseks toetamiseks nende eesmärkide saavutamisel. Mõjusaimaks töövahendiks peab eneseväljenduse oskustega tööd ning video tagasisidet; vaimustub organisatsioonide kallutatud käitumismustrite märkamisest ja teadlikust juhtimisest.

ANDRAS kutsekoja poolt olen atesteeritud täiskasvanute koolitaja ja Eesti Coachingu ja Supervisiooni Ühingu kaasliige. Kuulun EPALE koostöö võrgustikku.

See, kuidas ma koostöös olen või oskan, on lahti kirjutatud referentsides,
head avastamist!